Obvestila

Spoštovani,

Obveščamo vas, da ima Jasna Blaha, dr. med., zaradi kolektivnega dopusta nadomeščanje od 8. julija 2024 do 26. julija 2024. V tem obdobju vam je na voljo ordinacija Boštjana Hostnika, dr. med., na telefonski številki 01 256 17 00, osebno pa se lahko oglasite v ordinaciji po naslednjem urniku:

  • Ponedeljek od 13:00 do 18:00 ure
  • Torek, sreda in petek od 7:00 do 12:00 ure
  • Četrtek od 12:00 do 16:00 ure

Prijazno vas obveščamo, da bo v tem obdobju odgovarjanje na e-poštna sporočila omejeno. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetno poletje.

Lep pozdrav,
Jasna Blaha, dr. med.

Spoštovani/a,

Obveščamo vas, da smo s 08.03.2024 vzpostavili nov elektronski naslov za našo splošno ambulanto: info@splosna-ambulanta.si. 

V skladu s tem vas vljudno naprošamo, da za vso nadaljnjo komunikacijo uporabljate zgornji elektronski naslov, saj naslov drjasna@siol.net ni več v uporabi.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje.

Lep pozdrav,

Zasebna ambulanta Jasna Blaha, dr.med.

 

Vsi si želimo, da bi bilo naše sodelovanje čim boljše, zato je še posebej pomembno, kako se drug do drugega obnašamo. Kot vi upravičeno pričakujete prijaznost in spoštljivost s strani zdravstvenih delavcev, si tudi mi želimo takšnega odnosa od vas. Prosimo vas za strpnost in razumevanje, še posebej v trenutkih, ko je zaradi večjega števila akutnih obolenj, nujnih stanj ali nadomeščanja morda potrebno na pregled počakati malo dlje.

Nekateri pacienti morajo biti oskrbljeni nujno, preko vrste. Če doživljate visoko telesno temperaturo, bolečine, poškodbo, nenadno vrtoglavico, oslabelost ali bolečine v prsih, to prosimo takoj sporočite medicinski sestri.

Vaša sodelovanje nam pomaga, da ambulanta deluje čim bolj nemoteno, saj si tudi mi prizadevamo, da bi vaše zdravstvene težave čim prej odpravili.

Hvala za vaše razumevanje.

Tags: No tags

Comments are closed.