Obvestila

Spoštovani/a,

Obveščamo vas, da smo s 08.03.2024 vzpostavili nov elektronski naslov za našo splošno ambulanto: info@splosna-ambulanta.si. 

V skladu s tem vas vljudno naprošamo, da za vso nadaljnjo komunikacijo uporabljate zgornji elektronski naslov, saj naslov drjasna@siol.net ni več v uporabi.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje.

Lep pozdrav,

Zasebna ambulanta Jasna Blaha, dr.med.

 

Vsi si želimo, da bi bilo naše sodelovanje čim boljše, zato je še posebej pomembno, kako se drug do drugega obnašamo. Kot vi upravičeno pričakujete prijaznost in spoštljivost s strani zdravstvenih delavcev, si tudi mi želimo takšnega odnosa od vas. Prosimo vas za strpnost in razumevanje, še posebej v trenutkih, ko je zaradi večjega števila akutnih obolenj, nujnih stanj ali nadomeščanja morda potrebno na pregled počakati malo dlje.

Nekateri pacienti morajo biti oskrbljeni nujno, preko vrste. Če doživljate visoko telesno temperaturo, bolečine, poškodbo, nenadno vrtoglavico, oslabelost ali bolečine v prsih, to prosimo takoj sporočite medicinski sestri.

Vaša sodelovanje nam pomaga, da ambulanta deluje čim bolj nemoteno, saj si tudi mi prizadevamo, da bi vaše zdravstvene težave čim prej odpravili.

Hvala za vaše razumevanje.

Tags: No tags

Comments are closed.